masalah nadi laju

assalamualaikum hai mama2 dsini ada x mcm syaa msalah nadi laju..

2 Balas

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya..puan dh try tnye doc n.misi ttg situasi puan alami ini ?? dan cara utk mengatasinya?? kerana mereka lebih arif ttg ilmu perubatan ttg permasalahan mcmni..maaf puan jika jwpn sy ini..tidak dpt mmbntu puan ..jg dri bebaik ea..mg d pmudahkan segalanya aamiin..

saya ada alami haritu. biasanya sbb penat. puan pastikan sebelum amik bacaan tu, betul2 rilex,tarik nafas dan tenang. dan duduk dalam position paling selesa. banyakkan rest ya.