2 minggu selepas period

adakah sy hamil?

2 minggu selepas period
8 Balas

clearblue jrng menipu, sy kalau nak confrimkan mngndung atau tak mmng beli clearblue.. 3 upt Biasa,1 upt clearblue yg digital sbb nak tau brpa week, snng.. btw taniah sis..

2y ago

x pasti sis,pergi hospital sis, untuk pastikan apa yg kluar tu, sy pun pernah kluar darh msa kndungan 7minggu,doc kata implantasi..

congrats sis..clearblue +ve tu..maknanya sis pregnant.Nie first baby ke?

2y ago

anak kedua..tpi period sy 1/11 smpai 5/11.. positif upt lepas 1 minggu habis period..hari ni 20/11 ada keluar darah.. ikutkan next period pada 29/11..masih risau..

tahniah sis...saya pun cmni jugak terang sgt .. alhmdlh ☺️

ye kalau macam tu , tahniah sis . doakan saya jgk ye

Ya sis. Tahniah ya!!

Ya. Tahniah ya sis…

2y ago

terima kasih

ye , tahniah sis 🥰

ya