2 bulan sy tidak datang bulan..last sy datang bulan ..bulan 12..adakah sy hamil

Adakah sy hamil

23 Balas

Test dlu sis saya pn dua bulan x period, last bulan 12 tpi tanda² mengandung smua ada, bila cek g klinik Alhamdulillah doktor sahkan saya mengandung, skrg dah 11week ☺

Check upt bru blh tau awk prgnant ke x, mommy2 kt sni xleh nk tlg scan awk ngndung ke x.. Blh bli kt farmasi, guardian, watson.. Rm 5 inggit lbih je 1pcs

Cuba upt dlu sis... Bru bole confirm... Mcm sy ade masalah period tak teratur.. kdg2 2bln skli..3bln skli period..tp xpregnant pun..hormon kacau je...

Try buat pregnancy test sis. Boleh beli online atau di farmasi/ watson/ guardian. Dah lama jugak tu missed period

Try upt sis. Baru tahu pregnant ke tidak.. Kalau samar2 upt tu.. Tu pun di kira pregnant..

test lah dulu baru boleh confirmkan, tanya macam ni pun orang tak boleh jawab sis☺️

Kene test gune pregnancy test tu sis.. Bru tau..lmbt period tak semestinya pregnant ya.

Buat upt la sis. Klu negatif, bettee cpt2 gi klinik. Takut ada sakit lain plk

Last datang bulan 25hr bulan 12

Try upt sis.. Nti sis temui jawapannya..