Adakah tanda hamil?

Assalamualaikum dan selamat pagi..sy nk tnya sedikit soalan..last period sy 6/3/2022..perut sy kerap cramp..adakah itu tanda hamil??

8 Balas

Pngalaman sy sblm tau mngndung, sakit sngugut mcm nak period.. dia akn hilng dan dtg balik..tpi dlm msa yg sngkat.. 😊😊😊 lepas tu lemas badan, dan rasa penat memanjang. .klau boleh baring sj tiap masa..

2y ago

ya btul , tpi cramp2 tu lepas tau prgnt bru kerap rsa.. awal2 prgnt la pling tak suka part cramp perut tu 😆

kalau period awak selalu on time , better check upt . saya first day last period 13/3 . alhamdulillah, 10/4 check upt naik 2 line 😊

2y ago

Insyaallah sis

kadang2 tanda hamil dgn tanda nak period lebih kurang sama je. so nak confirm mmg kena buat upt

2y ago

nk confirm buat upt terus sis. xleh nak agak2 je

sy pn begitu sis last period 3/3/2022 bahagian bawah perut selalu sakit mcm sengugut nk dtg haid.

2y ago

Orhh yke..sis dh test upt ke?

belum lg sis sbp blm limpas haid lg

Tak semestinya hamil. Buat UPT

buat upt dulu sis

buat upt sis.