Pregnancy test

Adakah sy hamil? Last period 25/9.. dh 3 kali keguguran..

Pregnancy test
11 Balas

sama mcm saye tngk smpai 4 kali sye chek setlah 4 kali gugur.last bulan 6/6/2020 sye khlngan bby lgi tup2 bln 9 sy x sdp bdn.bln 10 ..sye buay test smpai 10 kli...last smlm naik jgk 2 line alhamdulillah allh gnti bby lgi dgn cpat.hrp bby sy mmbsr dgn sht..dan taniah sis jga kdungan ok

4y ago

rahin saye x kuat belah llki semua yg hdp 6 org ank sy permpuan...tu slh 1 faktor kata doktor..bila saye mengdung je kemngkin bby llki ttpi rhn tak kuat . bila hdp kuar girl ... ke 2 faktor kte buat kerja berat2 tesion tu pun boleh buat ibu2 keggran

Nampak ada line samar2. Kala ada strip lebih, sis boleh test lagi esok. Esok bangun pagi, test urin yg pertama. Tengok makin pekat tak line tu. Semoga ada rezeki sis ☺️

Sy nampak 2 line tu.. Boleh sah kn kat dr sis.. Sy pon pernah gugur tahun lepas.. Lepas setahun baru ada rezeki semula.. Jaga diri elok2 ya.. Jgn lasak2..

Tahniah sis.. Elakkan bersama utk 3 bulan pertama.. 💕 Kandungan berharga nie sebab pernah keguguran.. Byk kan rehat..

Cuba lg lps seminggu..moga ada rezeki sis tuk pregnant n selamat bersalin nanti

macam ya. saya nampak 2 line. Pn jumpa Dr ya untuk pengesahan

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

apa2 pun tahniah ya...smoga baby mmbesar dgan sihat

insyakallah semoga dpermudahkan

Alhamdulillah.. Tahniah sis