scan dalam usia kandungan 9m2h,tapi doc kata kantung kosong...sama ada belom nampk atau kandungan x jadi..

adakah scan pada usia kandungan 9m2h boleh nmpk atau belom berapa nampak

6 Balas

Should be 9 weeks dh boleh nmpk janin n heartbeat bby..mcm sy 9 weeks dh nmpk..tp xpe tggu je lg 2 mggu..lain org lain keadaan xsama..doa byk² ok ade rezki in shaa Allah tu .

mcm sy 9m6h kosong..stress smpai skrg sbb kata2 dktr tngiang2 d telinga..tgu 2mggu lagi..semoga ada rezeki utk kta sis...huhuhu

2y ago

sy pn sme..kna tgu lg 2week chek blk 😞

Mcm second prgnant sy.. doc xnmpk tunjuk janin.. tggu 12 mggu.. in shaa allah ade tu.. sabar sis 😉

9M...???? 9 month dah beranak pn sis😀😀😀

Masa saya 6 minggu dah nmpk kantung dah.....

Kantung masa scan sma x 9w?