Hamil 6 minggu

Saya ada buat test upt minggu lepas..double line terang..sekarang sudah 6 hari bleeding...hari ke 6 bleeding saya buat test upt lagi, line semakin kabur..adakah saya gugur?

3 Balas

Sis kalau ada spotting sikit better pergi klinik untuk make sure spotting tu normal atau tidak. Sbb spotting boleh jadi disebabkan penempelan atau ancaman keguguran. Apa² pun lebih baik jumpa dan dapatkan nasihat Dr

bleeding tu kuantiti darah bnyk mana ?

1y ago

Blood clots ni. I pun macam ni. Tapi doc bg i duphaston and proluton utk kuat rahim. Better jumpa doc

mungkin. perlu periksa