Pregnancy test

Adakah positif ?

Pregnancy test
8 Balas

Saya nampak macam ada garis samar menegak. Ke mata saya terlalu 'tajam' jenis eagle eye? Huhu... Boleh cuba lagi 2 minggu dari sekarang. Banyakkan berdoa, usaha, ikhtiar, tawakal. Insya-Allah ada.

4y ago

Hehehe bila upt dah kering baru nampak jelas sikit garis menegak tu 😅 . InshaAllah mudah mudahan ada lah rezeki saya 😊

Kalau positif dia ada line mcm + boleh rujuk kt plastik dia tu sis

4y ago

Saya tahu cuma garis menegak tu kabur sangat

Sorry sy nampak negatif

4y ago

InshaAllah , Ameen . TQ 😊

Try lge seminggu

Try lg seminggu

Negatif tur...

Insyaallah ada tu

4y ago

InshaAllah , mudah mudahan macam tu lah sebab ttc kan . Tq 😊

Negatif sis..