Pregnancy Test

Assalam saya nak tanya..saya baru buat pregnancy test dan resultnye double line(positif)..tapi sebelum saye buat test tu saya ada minum air kopi 1 cawan..adakah result test kemungkinan x betul(negatif) sebab minum kopi?

2 Balas

tkde effect ke kopi pun kalau betul positive. kalau kira sis dah bape weeks? kalau nak lagi yakin pi klinik swasta buat scan. kalau ade kantung dan heartbeat confirm mgandung 🥰

2y ago

baru lg tu sis. cuba lg seminggu atau 2. semoga ada rezeki 🥰

Biasa buat waktu subuh/ pagi.. Bangun pagi tu jgn mnum or makan. Air kencing pertama pagi tu test.