pregnancy test

Saya nak tanya, hari ni 2 julai tarikh dijangka period. Saye buat pregnancy test.. adakah result ni positif? Gambar diambil selepas 3 jam

pregnancy test
13 Balas

Salam smua sy nk tnye klo kita da lewat 6 hari tp sy cek 1 line..bila sy nk kne cube lg cek upt..

4y ago

Boleh je check smggu slpas tu. Sya haritu check hari jumaat, upt negatif. Tp bila sya check balik hari isnin mggu slpas tu, upt sya positif.. moga semuanya dipermudahkan..

positif rasenyer... tahniah doakan saya zura n suami juga ye dikurniakan zuriat

Kalo gambar diambil selepas 3 jam masih valid ka ?

4y ago

suppose within max 15 mins lepas dip test stick

Thniah sis....doakan sy Dan suami jgk

Klu double line tu mksudnya pregnant.

positif tu sis. tahniah

yeha tahniah bby 2021

positif.tahniah

Positive tu.

positif sis