Hai. Saya disahkan hamil anak sulung. Sekarang kandungan saya dah 6weeks. Dah scan tapi xnampak.

Adakah normal?

1 Balas

Normal sis, ada org nmpk awal mcm saya 5 weeks dah nmpk bijik kecik dgn kantung, ada org 8/9 baru nmpk sekali dgn heartbeat dia, takpe sis tggu lagi 2 mggu sis nanti repeat scan. Bagi dia besar sikit inshaAllah nampak. Kdang kulit perut tebal tu susah sikit nmpk bila scan, baby baru nak jadi tu sis kecik sngt. Jgn risau ye sis. Moga urusan sis dimudahkan amin🤲🏻❤️