normal ka hamil 6 minggu scan xnampak

salam.. hai.. nk tya.. sy kalu ikt kan..sy hamil dh 6 minggu tapi tadi g scan.. doc kata xjmpa.. doc srh g kt kd rujuk ambl appointment scan balik kat kk dlm 2 mggu lagi.. normal ka hamil 6 mggu scan xnampak.. #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Normal sbb 6 minggu tu cuma anggaran dr kiraan period, boleh jd kandungan baru 3-4 minggu sbb persenyawaan terjadi lambat. Takpun boleh pergi klinik swasta utk scan ikut bawah (TVS) kalau masih ada was-was. Tp ikutkan selagi tk ada turun darah, tunggu je lg 2 minggu utk repeat scan. Sambil tu teruskan makan folic acid dan banyakkan berehat. Doa yg baik-baik jgn overthink ya

3y ago

skrg mcm mne sis

Any update sis?