morning sickness

Adakah mempunyai morning sickness itu dapt menentu jantina anak?

18 Balas

Kalau sy, ikut fam... adik bradik yg teruk morning sickness biasanya dpt bby gurl... kalau llki kurang or xde langsung morning sickness

4y ago

Betul... Sy dulu pun cmni.. Alahan teruk.. Bby gurl💃... Pastu preggy lg lngsung tkda Alahan... minggu ke11 baru tau preggy.. Lahir baby boy 👦

If morning sickness boleh tengokkn jntina tk pyah la ibu ibu semua scan baby 😑 soalan yang hmmm🙄 ntahlh

4y ago

Maaf Ka klw soalan entah apa2...sy sekadar bertnya...mnta maaf la sis ye.. saya selalu dgr org ckp klw Ada morning sickness teruk selalu girls n sebaliknya. .. rsa sekadar tnya pndpt,pnglaman sis2....maaf la klw soalan saya menyakitkn Mata hti sis

Takde, sebab dari ank 1st sampai no 7 ni sume mabok teruk... ppuan ke laki sme je...🤢🤢

Bergantung pd individu la kot..kalu sy sama je..semua xde morning sickness.. Alhamdulillah

Mitos belaka , Allah yg menentukan

🙅🏼‍♀️

Tidak

Mitos ni

Tidak

Mitos