mangga

Adakah mangga tersenarai dalam buah yang baik untuk ibu hamil ? Dan bolehkah ibu hamil makan asam mangga? Selain tu jenis yang masam2?? Boleh kah?

7 Balas

Sy mkn je mangga masa pregnant tp jenis tak minat mangga masam. Sy mkn mangga yg masak. Cicah2 sy xminat. Kalau jeruk mangga sy mkn tp xbyk.

Boleh mkn buah mangga sis.bagus..tp jgn mkn masa perut kosong..mkn pon biar bpada2..

Mangga ada vit c. Tapi makan berpada2. Nk makan apa semua kena berpada2.

Boleh je.. sedapnya cicah2.. makan sikit2

Boleh sis 🤗

bleh..

Boleh