teringin mkan asam

Ibu" apa kesan makan asam" dn mangga ya ? Adakah kesan nya teruk utk kandungan atau tidak ? Jawap ya ibu . Sya skarg mengndung 2bulan suka sngat mkan asam dgn mangga . Ada kesan ka tu ya ?

12 Balas

sehari kena makan sekeping jeruk mangga..husband beli mangga saya buat jeruk sendiri..sebab pagi2 lps sarapan akan rasa loya2..dah 2 bulan jeruk ada dalam peti..

fav sy time prgnt ni- mangga colek. sebiji pon bole abis. Alhamdulillah setakat ni xde pape. tpy mse teringin je beli. mkn selalu loya pulak🤣

Tak ada pun... Biasalah mengandung ni ngidam dia lain macam. Cuma kawal dan ambil secara sederhana sahaja.

Makan je kalau teringin, cuma beringat jgn ambil terlalu byk. Asal tekak dan lidah ada rasa oklah 😊

Sya mkn klu teringn sangat,mkn sikit..tpi tak juga hari2.

Saya mkn sikit masa rasa loya2..x la mkn byk2..

Boleh makan utk hlgkn mual..tp berpada²

berpada² mkn ya sis..tkut hb rndh

Xde apa kalau tak berlebihan

Xde ape. Jgn sje brlbihan