Ada tak tips utk cepat mengandung..? Saya dah 4 taOn kahwin xde ank ag..

Adakah ada tips cepat mengandung

35 Balas

walaupn sy ank dah dua org..sy berharap yg no 3..sbb umur dah 30 lbh..2 kli keguguran..mmg x berharap..2019 & 2023(buln 2) sy keguguran..masa tu dah putus asa..sy try mkn folic acid,g berurut n bersama time subur..alhamdulillah buln 9/2023 sy lekat yg no 3..kira ni jarak kehamilan paling jauh..yg sblum ni jarak 2 thun..2012 ngan 2014..no 3 ni bulan 5/2024 insyaAllah sy bersalin..tu pn x jangka akn lekat..rezeki..😊😊