Rasa macam senggugut

hi mommies! now saya dah 37w 3d.. dah 2 hari ni perut rasa sakit macam senggugut. ada sekali tu rasa mcm mencucuk2 kt bawah tu. skrg ni kalau jalan rasa sakit perut rasa berat je perut ni. ni tanda2 nak bersalin ke? ada mommy yg pernah alami mcm saya tak?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Tanda bersalin seingat saya : 1. Contraction dgn kekerapa sekata selang beberapa minit. 2. blood show; lendir berdarah 3. Air ketuban keluar 4. macam ada lagi 1, tapi tak ingat/pasti.