bayi 2minggu mengalami selesma and hidung tersumbat pada waktu malam

Ada yg tau tak tips mengatasi bayi selesma n hidung tersumbat,,bby sy bru 2minggu 4hari tapi dah kena selesma,,yg pling sy tak sanggup tengok bby kesulitan bernafas sbb hidung tersumbat..tolong ya mumys2 yg tau caranya..

5 Balas

sis pki garlic baby balm..buli beli online atau offline..sa hri tu ank selesema teruk sa pki tu..sbb ada 1mlm tu dia x dpt tdr jdi esoknya tu sa survey2 d fb jmpa ni..trus sa bli..sapu d tulang hidung..dada,ubun2, n tapak kaki dia..mmg berkesan..ank pun kurang nangis n selesa dia tdr mlm