Hidung tersumbat & selesema

Ada tip tak untuk bayi yang selesema? Dah hampir 2minggu hingus dia banyak sangat walaupun kerap sedut hingusnya. Bila malam nak minum susu pun tak selesa sebab hidung tersumbat.

2 Balas

Beli spray hingus. sterimar baby Tu. spray hidung baby insyaALLAH hingus cpt kering

2y ago

Thank you infonya. Saya ada try tapi hidung tersumbat susah hingus tu nak keluar hmm

beli sterimar

2y ago

Thank you infonya. Saya dah cuba tapi sebab hidung dia tersumbat so susah hingus nak keluar hurmm