bayi 2minggu mengalami selesma and hidung tersumbat pada waktu malam

Ada yg tau tak tips mengatasi bayi selesma n hidung tersumbat,,bby sy bru 2minggu 4hari tapi dah kena selesma,,yg pling sy tak sanggup tengok bby kesulitan bernafas sbb hidung tersumbat..tolong ya mumys2 yg tau caranya..

5 Balas

sy sarankan awak bwk anak awak pegi hosp. jgn jd mcm sy, sy bwk anak pegi hosp goverment stiap hri tuk cek kuning, sambil tuh bgtau dr yg anak batuk, berkahak.. tp dr ckp normal. smpyla 1 tahap, bby sy bnafas laju & xnanges, lemah.... trus naik ambulans pegi hosp. dr detect pneumonia... tgl dlm incubator hmpir sebulan... masa tu baby bru 14hari..bile ingt balik mcm nk gila dibuatnye