Ada yg bersalin awal dr jangkaan due date?

Ada yg sama due date 23.11.2022....

23 Balas

sy due baby kedua ni 2/11 , sekarang dah 38mggu tapi masih takde tanda2 🫠 sy GDM on diet , kalau takde takda jugak , 1/11 kena serah diri kat hospital . Semoga kita semua dipermudah kan urusan bersalin ya 🙏🏻baby kedua ni lambat pulak keluar . maybe jarak 5 tahun . rasa macam nak dapat fisrt baby pulak nervous dia 🤪baby first 33mggu dah bersalin .

2y ago

semoga di permudahkan ya semua... 🥰🥰

saya due date 12/11 msih blom ada apa2 tnda n rasa mngeras tpi x skit laa cuma dokter ckp bb Sya kcik Sya risau laaa ank dlm kndugan Sya😥bulan depn pi hospital tuk scan bb tuk tgok berat bb brpa Klau masih kcik saya risau bersalin awal Jee😫

2y ago

yeke semoga dipermudahkan,tu laa smlm pergi hspital dokter check baru 1 cm

Saya due 22.11.22. Haritu ada contraction yang kuat masa 34minggu. Kene admit ward selama seminggu. Cucuk dexa. 7.11 serah diri, kalau baby okay berat semua, takde contraction takde turun tanda, tak induce. Harap sangat tak induce 🥺

Saya due 22/11/22 . Tp baby kecik, mggu depan repeat scan lgi kalau berat baby ok boleh la brslin ikut due date. Doakan baby saya membesar dgn baik

2y ago

sama dgn due saya.... 🥰

sy due 26/11/2022. tp nurse suruh sy ready 37 minggu.. dorang anggarkan sy akan bersalin awal 37/38 minggu..

2y ago

tak tau. ikut pengalaman kot. lagipun tu anggaran saja supaya bsedia. nurse kwn sy pun bagi anggaran kat kwn sy. tup², kwn sy beranak 38minggu 2hari.

saya 24/11/2022 now 35 week. so far ok lagi. cuma standby jugak. sbb 1st baby 35week6day dah bersalin. leaking ketuban.

2y ago

same due date la kita 😻

saya bsalin x pernah ikut due date...semua bsalin awaii...alhamdulillah anak2 semua sihat walfiat 🤲

24/11 😂😂 tiada tanda lagi cuma mengeras tanpa sakit ja . minta minta sampai 40w 🫶🏻

sy due 11.11.22 , tapi dah dapat date induce 27.10 nie.. semoga semuanya baik2 je..

1y ago

sama due ..tpi bersalin awal pd 7/11😅

mine, edd 1/1/22 but baby tk sabar nk keluar 6/12/21. baby prem 36w3d but sihat. 🥰