Due date December dh bersalin ke

Hi mumy yg due date December ada yg dh bersalin ke ? #bantusharing

49 Balas

Hello mumy 🥹 Saya suda bersalin 18/12 emergency czer sebab baby terberak dalam perut, sekarang baby di NICU sebab tertelan najis on Oksigen & Antibiotic 😭 Sampai sekarang belum dapat jumpa baby saya kuarantin Covid 😭 Siapa ada pengalaman baby tertelan najis? jangkitan da sampai paru-paru baby 🥹

Dah lepas tarikh due 1/12. Nie tggu serah diri 7/12 jew. Sakit mengeras kt perut jew. Contraction setiap minit belum ade rase lagi 😅 semoga mummies yg nak bersalin dipermudah kan urusan 🥰🥰🥰

due ikutkan 10/1/24 tp sebab ade tekanan drh tinggi kena paksa bersalin awal 38week mybe dlm 27/12 ni.. semoga bby kluar sebelum induce la .. doakan sy ye

1/12 dah selamat bersalin 27/11🙂🙂 tpi baby kuning kena tahan at hospital,, Ade siapa pngalaman TK? apa yg harus ibu makan supaya babi hilang kuning?

5mo ago

ooo kalau masih kt hospital.. sis kerapkan menyusu je sebab kuning keluar melalui najis n kencing baby..

due 21/12 bukaan baru 1cm . kerap duk rasa sakit dh ni 🥺 nkp hospital takod kena blk plkkkk sbb baru check bukaan smlm ja tu pun depa suruh blk 🥹

5mo ago

2 hari sblm ada g klinik baru 1cm. Dr suruh balik. sekarang ada turun darah tp perut tak sakit langsung. dah 12 jam😅 tp darah keluar on off. konfius nak g hospital tak

15/12 blom ade tanda ppe lgi esok nak scan 38 minggu 😍semoga ibu ibu dipermudahkan urusan bersalin sihat ibu dan anak amin

4mo ago

saya dh selamat bersalin 8/12 secara normal alhamdulillah

due 10/12 belum ada tanda. mengeras2 manjahh gitu je. kalau takde tanda kena serah diri 9/12. doakan saya tak kena induce seriauu lahh 😫

Due 12/12 tapi dah selamat bersalin 25/11 bru ni. Turun tanda dan buka 2cm selama 2minggu bru datang contraction yg betul2 utk bersalin.

Due date sy 12/12... Duk mngeras je skrng.. Kdg rase senak2 mnja gitu perut.. Kdg confious nk g hosp x😆😆

5mo ago

Alhmdulillah sy da selamt berrsalin pgi tdi..

due dates Saya 19/12 dk menunggu tanda2 lagi..doakan saya ya mommy2 semua🤲🏻Klau Bby xkuar jgk 25/12 ni kena serah diri