due 03/09/20

Ada yg dh scan gender ? Boy or girl .

31 Balas

Dah scan tp xtau jantina baby sya apa .. first scan 22weeks doc kata lelaki then 27 weeks lg doc ckp sma juga . Tiba2 38 weeks jd bby girl pula hahahaha pening naww . Bby first 🤭.. x kesahla bby girl or boy yg pnting sihat walafiat 🥰

4y ago

Kan hahaha . Apapun tggu bby lahirlah baru confirm jantina bby Kita apa🤭..sis jaga ksihatan ye

14.8 insha allah girl...tp xpasti lg...scan nmpk butir doktor pakar la yg ckp...tp xnmpk pon telur or pistol

Dah scan. Due 14/8. Scan bgtau baby gegirl tp semua yg tgk perut cakap boboy

Alhamdulillah, scan nampak clear. InshaAllah baby boy 😍 #2ndbaby

saya dah 29 week , taknampak nampak lagi gender 😢

20.9,dh scan msa 18week...insyaallah baby boy😉

Sya due 10/9/2020 Gender boboy...😘

Due 01/09/20 #babyfirst #Babyboy👶

Due sya 4/9/20 bby girls,ank no5🥰

insyaAllah boy. due date 19.09.2020