Scan gender 15 weeks

Hi mommies, kalau scan nampak mcm ni kira boy or girl? doktor belum dapat confirmkan lagi samada boy or girl

Scan gender 15 weeks
10 Balas

saya dh 37 weeks tak confirm boy ke girl. dr cakap mungkin girl tp mungkin boy. jd tawakal jela keluo boy atau girl, lg beberapa hari serah diri excited nk tahu girl atau boy keluar haha

3y ago

Semoga dipermudahkan sis ☺️

Mama saya cerita..masa ngandungkan saya,3 kali scan memang nampak boy..tapi bila keluar,girl haha papa saya sambut kelahiran saya pun terkejut happy😂

3y ago

Wahh bestnya 😆

x jelas sis...sis scan awl sgt tu..bter 5or6 bulan ke ats bru npk jntina itu pon bgntg pd bby tjuk or x

3y ago

Ok sis tq 😁

sy scan dtail mse 18 weeks .. dktr ckp better cek jantina mse 26 weeks ke ats bru jelas ...

sy cek gender 25w, 28w and 32w.. sume klinik lain² and gender sama je 😊

15w kalau di ikutkn susah nak nmpk . kena 20w above bru senang nampak :)

risau la sy psl kawan2 sy check girl keluar boy. check boy keluar girl

Kena 24w keatas br nmpk scan gender..

3y ago

Dktor tu saje2 nak cek gender wktu sya checkup 15 weeks then dia ckp mcm boy pn ada jg tp x pasti. That's why nk pnjam mata ibu2 kt sini smada btul atau x heheh

xnampak

xjelas