test tiba2 jadi satu line

Ada yang tahu x,sy memula test kabur lepastuh esoknya sy test terang sangat,dan malam tu sy makan ubat tambah darah sbb sy mmg kurang darah merah ,esok pagi sy check trus jadi satu line,dan pagi ni pon stu line,sy period 15 hribuln sepatutnya tapi saja check awal sbb sy rasa badan x sihat dan kerap lapar,blh jelaskan x hmm tgh menunggu dapat zuriat anak first🥹

2 Balas

tgu 15hb bru check. selalu yg awal2 tetibe x jadi ni biochemical pregnancy.

boleh share gmbar upt yg terang tu