upt makin samar

upt sy test 4w-5w terang sangat dh double line. tiba2 hari ni dh 6w upt sy semakin x terang. xda keluar darah ap pon dan xda sakit ap, perlu ke sy risau? bukan upt patut makin lama makin terang ke knpa ya jd x terang?

2 Balas

Sebab tu once dah dpt upt double line terang, tak perlu test banyak kali. Nanti sendiri stressed & panic. Rasanya dah ramai yg share pasal ni dlm ni

7mo ago

ouh so mmg cmtu la eh mybe hormon kot kan naik trun

insyaAllah doa yg baik2 puan... baby selamat..mmbesar dgn sht...aamiiin❤️