pampers drypers NB

ada yang nak tak . beli 2 pack . bila pakai anak tak muat dah . 1 pack lg belum bukak . nak lego rm10 je . membazir rasa beli sampai 2 lastlast tak muat ?

pampers drypers NB
8 Balas

Kalau baby cepat membesar pakai kejap je saiz nb. Macam anak sulung saya. Lahir2 4.41kg. nasib LA saya beli pack y 18keping je saiz nb. Pastu saiz s pun pakai sampai umur sebulan je. Masuk sebulan dah kena pakai saiz m.

4y ago

Ohh dah lama rupanya. Bulat itu comel 😁🤗

Size new born ni better beli time nk bawak ke hospital je beli yg pack kecik je. Sbb mcm ank sye tak sampai sebulan size newborn dh ngam2 so skrg pakai size S je

Anak sis dah berapa bulan ? Dah lepas newborn eh ?

4y ago

Ohh tu laa kann. Sbb menyusu, lagi cepat besarnya. Okay2 terima kasih sis ♥️

Ada lagi tak??

4y ago

Okk

Available lagi ke?

Dok area mne

4y ago

Sabak bernam. 01136573631

Ade lagi tak

4y ago

Oke sis

Ada lagi ke?

4y ago

Maaf sis. Dah ada yang beli 😊