Nak tanya sikit

Salam mommies..biasanya pampers newborn boleh muat pakai sampai umur baby berapa hari ya?? Dan ok tak kalau sy nak beli Drypers Touch utk newborn?siapa mommies kat sini yg pakai brand ni?.ok tak??. #firstbaby

2 Balas

🙋sy pnh pkaikn utk bby sy ms dia duk nicu..sgt2 ok pampers dryper touch..sgt lembut n sesuai tuk bby br lahir... Jika trlewat tuka ank membuang pn xkn melekat dkt kulit bby brbnding pampers lain..sbb dlu ank duk nicu nurse lmbt tuka pmpers ank melekat dkt punggung dia hgga jd melecet..lepas tu tuka touch alhmdulillah ok..sgt2 recomended. ..lembut je pampers nya

5y ago

Yeke sis..ok nanti sy beli dryper touch..tq sis😊

Beli sebungkus je. Pastu beli s. 😆 Unless kalau baby kecik.

5y ago

Aah mmg plan nak beli 1pack dulu..hihi