Pampers yang sesuai untuk baby

Hi mommies 👋🏻 Anyone boleh share tak diapers yang sesuai untuk baby ? Saya plan nak beli 1 pack nb & 1 pack small either brand Drypers Touch / Drypers Skinature / Offspring. Antara 3 ni mana yang better ya ? #firstmom

1 Balas

untuk diapers, awak kena try n error jugak. ada baby sesuai, ada baby tak sesuai. kalau boleh dapatkan trial pack, okay jugak tu. cukup tu 1 pack nb + 1 pack s. sy pernah pakai drypers touch, bagi sy okay je.