Pampers baby

Hi mummies semua. Nak tanya la pengalaman mummy kan, baby baru lahir biasanya pakai pampers size nb banyak tak? kita tiba tiba rasa macam dah buat kesilapan beli pampers nb sampai 3pack. tu pun sebab ada promosi je 😭 plus dapat lagi free 1 pack besar dari drypers. So, any experience from mummy semua? #advicepls #firstbaby #firstmom

4 Balas

Ank sy dlm pntg lg skng ni pmpes nb dh bkak 3pek..xpe xrugi pn sis bli lbih..sb nti bby krap berak..

klw lahir² berat 3kg keatas lps dh habis satu pack pempes nb bole pkai saiz s dh

takpa.. newborn mmg bnyk pkai pampers sbb dia kencing berak kerap

memang pakai banyk sis dont worry.