SIZE PAMPERS

Kalau anak saya 3m 6.6kg beli pampers size S atau M? Saya takut beli S banyak2 tak muat membazir je. Kalau M takut besar sangat pulak. Nk beli jenama Huggies Dry Diapers. Masa newborn dah membazir 2 packet sbb tak muat dah masuk 1 bulan. Takmau ulang lagi pembaziran! Siapa pakai jenama sama boleh bagi saya info sikit pasal size pampers saya first time mom #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

6 Balas

Saya ambik M. Sbb Anak pun sama Berat je dgn Anak awk. Beli size S Ingt ikut Kat pack tu ikut KG. Last2 merah Kat peha. Now ada satu pack S membazir dah. Now da beli M, Mungkin April kena L pulak 😂. Saya Pakai Huggies yg biasa Sbb compare brand lain, Dia punya coverage tu panjang sikit. Anak berak pun xda bocor belakang.

klau Huggies better ambik M sbb huggies ni dia tak bsar sngat pun ..ambik s mmg sendat sngt 😂 sy skrg guna mmypoko air fit size s nmpak mcm lama guna ank pun 6.5kg still cukup..klau huggies kena ambik M ..sy dulu pengguna huggies juga

mcm sy ank brt 3kg saya pkai m sbb bontot ank sy bsr..tmpt len dia kcik..dia lebar peha n pungkoq jaHAHA

Ambil saiz M sis. Sebab baby bambam tu kesian nanti takut peha baby melecet

Lbih bgus ambil size besar jarak stu size sis.Yg M tu kira elok dh.

ambil size M sis. berat baby kita sama