Bagi anda, apa erti ini ya?

Ada yang mudah dapat, ada yang susah dapat. Dan setiap orang mungkin tidak mempunyai pendapat yang sama. Jadi, apa itu kebahagiaan bagi anda? 😇

Bagi anda, apa erti ini ya?
9 Balas

apa sahaja yg sy buat atau yg sy dapat boleh buat sy rasa happy tanpa perlu bimbangkan apa2.. saya bahagia dgn cara saya sendiri tanpa perlu bandingkan dengan kebahagiaan orang lain

bila saling mengharagai saling memahami dan menghormati satu sama lain dan suka berkongsi rezeki.

Kebahagiaan syukur apa yg ada dan sabar ketika ujian..InshaAllah hidup berkat😊💪

bahagia itu bila kita mensyukuri apa yg kita ada dan berlapang dada😍

kita akan rasa bahagia apabila kita bersyukur ☺️. Alhamdulillah.

bahagia bila saling hormat menghormati,saling menghargai.

dapat makan,ada tempat tinggal,x de hutang

sederhana dlm semua hal

Dapat makanan ❤️