Dah nak smnggu lebih sakit kepala nyut2 lahh dbuatnyee...dh tnye doktor..doktor kata normal,😣😣😣

Ada yang mcm sy ker???

2 Balas

hb ok x, klau pkai spek mata power naik kut. banyk kan mkn berkhasiat ye. n rest tdo. ptg2 briskwalk kuar peluh sikit2 untuk elak drh tggi n kcg mnis. normal skit pale sbb bdn bkongsi dgn baby hehe

8mo ago

hb last cek 11 xslh sy...setakat nie bnyak bnda xleh mkn laki... bubur g nasi kdg lauk ikan bilis jer leh masuk yg lain masih ad cuba2...tue lah 25/2 nie kena minum air gula...risau jugak...