Dah nak smnggu lebih sakit kepala nyut2 lahh dbuatnyee...dh tnye doktor..doktor kata normal,😣😣😣

Ada yang mcm sy ker???

2 Balas

eh saya !!! saya baru 12weeks. tp sakit kepala dh hari ke 4. bangun pening. nak duduk pening. jalan pening. lps tu rasa mcm ada bola berdenyut ke guling dlm otak. asik nak baring je. kenapa ek mcm nie?

4mo ago

aamiin3..semoga urusan kite dpermudahkan...amiin3

hb ok x, klau pkai spek mata power naik kut. banyk kan mkn berkhasiat ye. n rest tdo. ptg2 briskwalk kuar peluh sikit2 untuk elak drh tggi n kcg mnis. normal skit pale sbb bdn bkongsi dgn baby hehe

4mo ago

hb last cek 11 xslh sy...setakat nie bnyak bnda xleh mkn laki... bubur g nasi kdg lauk ikan bilis jer leh masuk yg lain masih ad cuba2...tue lah 25/2 nie kena minum air gula...risau jugak...