17week tapi time cek kat KK, doktor bagi tahu 16week jer

Salam, ade sesiapa Ker mommy yg mcm sy? Jumaat sy pi kk scan lepas tu doktor Kate 16week jer, baby beza 1week .. sepatutnya sekarang ni dah 17week.. normal ker mcm tu? Sy risau pasal lepas gugur,, mohon doakan sy

3 Balas

Saya pun macam sis jugak..baby beza 1 week..Edd sepatut 9/6 Tapi Lepas jumpa pakar tengok ukuran baby edd 14/6..dr cakap kecil mungkin disebabkan persenyawaan tu lambat..Jangan Risau ..masa mula2 scan 8 weeks pun description dah caKp baby beza 1 week..jumpa pakar Baru dapat actual edd

Sis.. baby sy besar 1 minggu.. sy mkn iberet je.. sblm ni pnh gugur n baby kecik.. utk yg ni sy memang mkn setiap hari iberet.. hb pon cntik

1y ago

beli kat mane sis?

Beza 1w is ok