sakit kepala

Hi mommies semua, betul ke kalau sakit kepala masa pregnancy ni mmg makan ubat pun xjalan ? Pregnant almost 4 months, dh seminggu sakit kepala seharian, xhilang2 even mkn ubat yg doktor bagi. Smpai tahap rasa mata nak juling sbb sakit kepala sgt. Dh jmpa doktor, doktor ckp so far xde tanda2 pre-eclampsia pun. Ada x cara2 nak legakan sakit kepala ni ?

1 Balas

Mommy bole try sapu minyak fresh care dekat dahi. Tepi kepala. Ubun2 dan belakang leher ya. 😊

5y ago

Ok baik, akan dicuba. Trima kasih