Sakit

Sy nk tnye sikit ni...dkt miss v sy ade ketulan brwarna putih..sy xthu ape benda..n dh brapa kali sy jumpa doktor untk scan baby dlm kandungan tp doktor xnmpk pun ketulan itu..klau sy batuk ker,muntah ker,bersin ker,buang air besar ker,duduk brdiri lama ker,duduk mencangkung lama ker..mesti ketulan tu akn kluar..bila sy baring ketulan tu mesti akn masuk blk dlm..sy dpt rasa ketulan tu terkeluar n sy dpt rasa ketulan tu masuk blk...sy hnya sekadar brtnya sje..sy mntk mf klau prtanyaan sy tu agak melampau..sy cuma nk thu ketulan ape kah yg ade kt rahim sy skrg ni itu shj..sekian

2 Balas

Klau tombong..ade kah ianye brbahaya untuk baby dlm kandungan sy...sbb sy tgh pregnant skrg ni..sy risau sgt ni..

5y ago

Pergi hospital atau klinik ckp dgn doktor sy syak ada tombong sebab ketulan tu dkt permukaan pintu vagina. Cuba google sama ke rupa dia sbb kat google ada gambar

Ke itu tombong sis? Sy macam pernah terbaca. Cuba google...dia macam terkeluar dari miss v macam tu la.