Trimester Kedua

Ada yang macam saya ke. Bila masuk trimester kedua rasa pening dan penat sangat kaki dan pinggang. Morning sickness pn belum kebah jugak.

1 Balas

Saya macam awak, bukan pening tapi sakit kepala, pening ada juga. Paling teruk haritu doc bagi trimadol untuk tahan sakit, tapi ubat tu tak sesuai dengan saya. So saya stop. According to doc it’s normal sbb kita masih lagi muntah2 and loya so itu pun boleh buat kita pening juga. Alhamdulillah saya skrg dah takde muntah2, loya pun kurang. Saya banyak makan buah kiwi and delima, membantu.