Hi. Normal ke bila kandungan 25w tetiba rasa morning sickness macam 1st trimester dulu 🥲

9 Balas

Sama laaa saya pun tak lalu nak makan apa sampai tunggu perut macam terasa masuk angin baru laju laju cari food. Syok tengok mommies lain suka makan saya dari first trimester tak dapat dapat selera tu walaupun hari tu dah stop kejap muntah muntah. Ni nak jadi balik muntah muntah ni pening dah tak tahu nak buat apa nak makan apa 😣

Saya masa 26w muntah teruk dri pagi smpai mlm + pening kepala . Tk tahan telan Panadol acti fast kerat 2 🤣 Sbb nk pergi klinik tk tahan pening . Buat Tidur jela

sy 25 mggu sdg mengalami,ad skli bru n muntah dgn sakit kepala,skrg n kerap kencing dan xlawas pulak..risau jgk tkt effect pd baby

saya pun.. jadi hilang selera makan😣. tapi x seteruk awal2 dulu..

normal je.. sy anak 3 ne sume stat loya sml after 6m

Sy bila 2nd trimester baru ada. Masa first tkda.

sama disini..igtkn sy jer

ya ada

normal ..

12mo ago

tiba2 rasa tekak payau. nak termuntah pun ada 🥲