Morning sickness

Salam semua saya nak masuk minggu ke 28 loya dan pening datang balik macam trimester pertama. Normal ka macam ni.

2 Balas

Sama mcm sy sis. Second baby. Skrg 29 weeks rasa loya n alahan dtg blik mcm awl² pregnancy dl. Xsuka bau mknan n bau sabun. 2 mggu lpas ad mntah². Selera mkn pn xde sgt tp mkn jgk, klau x lg rasa xselesa bila prut msuk angin 💆

Normal kot..sbb ada je sstgh mommy yg dtg balik MS bila hjung2 trimster

2w ago

dah jadi macam xdak tenaga balik bila mula loya muntah.. 🥴🥴