Morning Sickness

Hai ibu². Saya dah nak masuk 7 minggu pregnant dan mengalami alahan yang teruk. Kerap kali muntah. Sehari lebih dari 10 kali saya muntah. Dan sentiasa rasa loya, pening kepala, cramp. Rasa penat sangat especially bila bekerja. Ada tips nak kawal morning sickness tak?#1stimemom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

kalau dah kerap sgt muntah, consult doc ye takut dehydrated pula. minum air yg masam sis macam air sunquick ke. tp jgn letak gula la. Pastu makan sikit2, elakkan perut kosong nanti perut mudah berangin lagi rasa nak muntah. Makan buah2 ke.