Detail scan

Ada yang dah buat detail scan?xsbrnya sabtu ni bru nk buat..brpa harga detail scan y mummy buat?I cant waitttt.? scan dekat kk 19w,xnmpak lg jantina bby..sbb kecik lg.Hope dpt tgok nanti detail scan. 23w2d harini.

22 Balas

Sbnrnye scan yg plg basic, black and white tu yg plg bagus. Senang nmpk jantina and etc

5y ago

detail scan pon 2d je sis..Black n white..😅

Tak pasti sis. Sebelum ni saya scan di kk je. Belum pernah buat detail scan 🤭

Saya bwat masa week 25 26 gitu .. harga rm99 .. skang tgh menghitung hari 🥰

4y ago

Soalan ni dah lama ni sis...sy dah 38w1d..jantina pon dah tahu...n mnggu hari je ni

Sy buat mingu ke 23..RM 208 detail scan n 4d alhamdulillah baby sihat

Sy buat dah masa 21week dkat poliklinik azzahra ampang . Rm70 jee

4y ago

Hi bole tny ?? U pergi by walkin ke atau appoitment?

Tengok tempat puan. Tempat sy RM180 details scan + gender.

Detail scan elok buat 20-24 weeks. Tmpt sy harga RM 160

Hari tu sy rm150 detail scan + 3d 4d.. 26weeks

4y ago

Tq awk...bby sy dah lahir 14/3/2020.Terima kasih mommy😍

Hrga depends klinik swasta sis. Kna survey

4y ago

Aminnnnnnnnn...terima kasih awk..sy duk nerves2 jgk ni...first time kan

150rm. Nanti tanya banyak2 kat sonographerrr.

5y ago

Tu lah..hope mulut ni ringn tnya soalan nanti..