Perlu atau tidak

Ada yang bagi tahu boleh letak nama mesti keguguran anak belum cukup sifat, disunah kan jika ckup sifat perlu ke letak nama keguguran 6minggu?

6 Balas

anak saya lepas lahir pon saya x tahu nak letak nama ape. x terfikir langsung.. sbb busy beli barang baby. ingatkan baby boy sekali keluar baby girl hahaha. x sangka

roh msuk mse 4bulan 10 hari. bru boleh ltak nme dan mndikan n kuburkan mcm jnazah biase. klau kurang dari tu hnye mndikan dn tnam elok2 je. bole prefer ustaz2.

baby saya nak lepas discharge wad pon masih saya x tahu letak ape nama nya.. dah berpantang 2 minggu baru gi JPN buat ic dengan surat beranak.

Ya disunatkan bagi nama kpd mna2 baby yg gugur tida kira usia walaupun blum terbentuk jantina.

Setahu sy 6mggu belum lg ckup sifat sis. Skurang2nya 12-16weeks br ckup smua..

3y ago

tula tp xsunat letak cuma ada ckp letak la mana tahu dia tggu kat syurga

xpa..letak je..sy PON keguguran 10minggu...sy letak Muhammad Adam...