Nama baby

Mommy's nak Tanya, kalau buat buku pink kena letak nama bakal baby tu sekali ke?, Jadi kalau kena letak means kena cari nama la dri skrg kan

4 Balas

Mna ada laa. Nama awk n husb je. Nak letak nma bby mcm mna gender pun xthu lagi pda awal kehamilan. 😅 Lepas lahir bru blh letak nama, which is nak buat sijil lahir anak. Haah mcm tuh.

9mo ago

yeke sye xtau pape ni pertama Kali 😂

Xperlu pon awak..kalau dh ada anak,nama anak yg sebelum2 pon xperlu..mudah jer,jgn pikir yg rumit2..selamat buka buku pink ye🫰🏻..semoga dipermudahkan segala urusan..

9mo ago

yeke awak makasih, hihi aamiin 🤭🤭

😅😅😅 aduhaii jgn lh tanya yg lucu2.. pelik tu kalau diorang nk mintak nama baby sdgkn jantina blum tahu.. 🤣🤣🤣 nama suami je wajib letak..

9mo ago

ni pertama Kali jadi sye xtau pape😅😂

Sy bru buat last 2 week, xde pun letak nma anak..nma suami je