Nama anak perempuan

Hi , ada idea tak nak letak nama Dang Seri , kalau ikutkan nk letak nama Dang Seri Melati tp sepupu plak letak anak nama bunga² jugak . Ibu2 sini ada suggestion utk letak nama selepas Dang Seri .. selain nama bunga . Tyou

3 Balas

Letak je nama yg kamu suka sis. Anak kamu tu, tak perlu stress pasal nama anak cousinx2 semua. Macam family jiran i, adik beradik 6 orang anakx2 nama semua bunga. Baki nama bunga lawang je tinggal

2w ago

terima kasih

dang seri anggun / dang seri anom sedap jugak

2w ago

sedap nama Anggun.. mcm nama anak jiran sy pun nama Anggun. bdak nye sentiasa nak pakai cantik2 aje. baju kembang ala2 princess gitu xkira siang malam.hehehe... mmg sesuai dgn nama nya Anggun!

kalau bunga saya suka nama anggerik! hihi

2w ago

sedap jugak kan? 🩷