Risau

Ada x yg morning sickness hilang atau kurang sebelum 12 weeks @ 3months? Risau baby ok ke x.. Nk checkup lambat lagi...

35 Balas

saya pun dah berkurangan sebelum 12 weeks. haritu check baby sihat ja. sepatutnya selagi takdak bleeding atau cramp teruk sepatutnya takdak apa la. tapi kalau sis risau sis boleh g klinik swasta untuk scan. saya pun nak g scan lagi 2 minggu camtu walaupun baru ja scan minggu lepas just nak makesure everything okay.