31 weeks

Ada x yg macam saya,saya first pregnant lepastu masuk minggu ni perut rasa sakit sekejap2 kadang rasa perut penuh kadang tendangan ye rasa sakit diperut..ada yg cakap perut saya ni jenis nipis ke apa..saiz perut saya xbesar mana,tmbhan pulak saya kecik je orangnya..bimbang pulak boleh share tak pengalaman korang

1 Balas

Sama mcm sy la..skg da 35weeks..masih sakit2 kat bawah perut and kdang2 perut mebgeras..da bagitau nurse tapi nurse blum pun suru cek dktor..