Bleeding

Ada x yg ada pngalaman bleeding time prgnant? Sy dah 12weeks n tibe² pagi td ade kluar darah sikit.. Is it normal atau mcmna? Sbb x sakit pun.. Risau pulak ?? anyone?

13 Balas

Saya pernah bleeding masa kandungan memasuki 4 bln..cuma keluar spotting tp saya terus ke hospital..mujur allah gerakkan hati saya ke hospital..sbb lps saya admit wad..saya sakit yg amat sgt di bahagian perut..rasa mcm nak bersalin..memulas perut. Saya baring je sbb nurse x bg bagun dr katil..esknya pi scan n doktor kata baby still ada..jantung baby ok..n suruh saya jgn terlampau buat kerja berat n jgn kuat bergerak masa tu..saya rest je..takut ape2 jd kat kandungan saya masa tu..skrg anak dah umur 9 tahun..alhamdullilah..