Bleeding

Sy pregnant 34 weeks and ade bleeding tp x heavy lah, spot sikit2 je, anyone ade experience mcmni x? Bahaya ke?

3 Balas

Sy ade spot jugak masa minggu ke 35.. Kene rujuk klinik awal2.. Sbb situasi kita lain2..Ms hari kejadian, sy x pegi pun sbb sy yakin sy okay memandangkan baby aktif haritu.. Slh 1 punca spotting ms 3rd trim ni sbb pelvis kite dah smakin nipis. Bila ibu aktif bgerak, boleh blaku spotting. Lbih kurg mcm tu la Dr explain. Sy lupa ingat dah sbb dah berlalu. Bby pun dh 3 bulan lbih😅

5y ago

Aah..kne pegi. Sy xvpwgi pun misi tnya "knp x g terus?". Huhu.. Nasib bek x kne marah. Spotting besar duit 10sen. Sy siap ambik gmba tuk rjukn masa tu

Saya masa 34 weeks bleeding mcm spotting, terus shoot hospital bukaan 1cm.35 weeks bersalin

Sy bleeding msa 32 weeks... X heavy... X smpai smggu sy deliver baby prem 1. 5kg

5y ago

Take care sis.... 😊