Berpantang dirumah mak sendiri

Ada x yang berpantang dengan mak sendiri pon boleh stress..makn hati..sedih😭rsa cm nk meroyan je..hmm..

24 Balas

Sy anak 1st pantang dgn mak sendiri. OK je. Tp mak dh xlarat Sgt nk tlg2 bnyk benda.. Bila pantang anak no2 twin. Pantang dgn mil.. Allah stresss gilaa mkn lauk ikan bilis je hari2.. Sayur apa semua xda. Sampai susu bdn kering. Ckp dgn suami pon x function.. Mlm nk kna bgn buat susu anak, jaga anak.. Xda siapa pon nk tlg. Pdhal dlm rumah ramai je org.. Masa tu first pkp.. Tgh dlm pantang punya geram sy drive sorg2 pergi tenang kan diri.. Nak mengadu xda kwn, nk cerita kt mak tkut dia risau... 😭 😭 Semua benda sy buat sendiri. Dh lah czer.. Sbln je sy pantang rumh mil.. Xlalu dh nk hadap.. Dgn cara dieorg jnis pilih kasih.. Buat sy lg mkn hati..

2y ago

saya pula makan sehari sekali je , saya stress dengan nak susukan anak lagi , anak pula tak pandai lekap + nipple pun luka tambah lagi stress , anak nangis tak kenyang minum susu saya , so saya decide nak campur fm , dh bagi fm eh memacam pula cakapnya nnti anak cepat sakitla tak bagi susu badan itu ini , orang tk faham apa kita rasa senang la cakap kan tapi yg hadapnya kita 🥲